logo
RNTV Live

Țucudean a semnat cu Viitorul! ”Am venit să luăm titlul”

tucud
Cristian Anghelescu

George Țucudean a semnat cu echipa lui Gică Hagi un contract valabil până în iunie 2019. Fostul jucător al Stelei are planuri mari la noua sa echipă și este convins că formația pregătită de “Rege” poate câștiga titlul.

”Am ales să vin aici pentru proiectul acesta dar și pentru că Viitorul vinde foarte bine. Jucătorii au parte de un antrenor foarte bun. Am auzit numai cuvinte de laudă despre el. Sper să ajut echipa să ia titlul.

Viitorul este singura echipă care are o idee de joc. Indiferent de rezultat ei joacă la fel și de aceea am ales echipa lui Hagi. Avem cele mai mari șanse la titlu, depindem doar de noi”, a declarat Țucudean pentru site-ul oficial al celor de la Viitorul.

Ultima echipă pentru care a evoluat Țucudean a fost Pandurii. 5 goluri și 3 pase de gol a reușit atacantul în 16 meciuri pentru gorejni.

Născut la 30 aprilie 1991, George Țucudean a mai evoluat în Liga I pentru Dinamo, UTA, Steaua, ASA Tg. Mureș și Pandurii Tg. Jiu, iar în străinătate a mai jucat pentru Standard Liege și Charlton Athletic.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor