logo
RNTV Live

Înfrângere pentru cadetele CSM

volei
Mihai Constantinescu

Echipa de volei cadete a CSM Ploieşti a cedat, cu scorul de 3-0, în meciul susţinut în deplasare cu CSŞ 2 Bucureşti care a contat pentru etapa a 2-a a Seriei D. La finalul acestei săptămâni va debuta în ediţia de campionat 2021-2022 şi echipa de speranţe băieţi a clubului, pregătită de Adrian Moroianu.

Eșec pentru fetele echipei de volei a CSM Ploiești. Cadetele au pierdut în fața jucătoarelor de la CSȘ București. În etapa a III-a a Seriei D, fetele vor juca duminică, 7 noiembrie, pe teren propriu, cu CS Dinamo Bucureşti. Până atunci, echipa de volei junioare va evolua duminică, 31 octombrie, începând cu ora 13.30, în Sala „Olimpia”, cu CSM Bucureşti, partida contând pentru etapa a III-a a Seriei C. La finalul acestei săptămâni va debuta în ediţia de campionat 2021-2022 şi echipa de speranţe băieţi a clubului, pregătită de Adrian Moroianu. Băieţii au fost repartizaţi în Seria C, alături de CTF Mihai I Bucureşti, CSŞ Tulcea şi CSŞ-CS Arcada Galaţi, prima formaţie urmând să organizeze, sâmbătă şi duminică, primul turneu stagional, în care se joacă „fiecare cu fiecare”, cu două meciuri în prima zi.

Pentru mai multe ştiri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor