logo
RNTV Live

Troleibuze noi pentru ploieşteni. Vezi de când sunt puse în circulaţie!

trolieibuze noi pe traseele 44 şi 202 Ploieşti
Mihai Constantinescu

Troleibuze noi pentru ploieşteni. Vezi de când sunt puse în circulaţie! 5 troleibuze noi vor circula începând de vineri, 13 august 2021, pe traseele 202 și 44.

Mijloacele de transport public fac parte din lotul de 20 de troleibuze noi. Au fost achiziționate prin intermediul proiectului “Achiziție mijloace de transport public – troleibuze 12 m, Ploiești, Tg. Jiu” Cod SMIS 128120, care este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Troleibuzele au o lungime de circa 12 m fiecare și au o capacitate de minim 70 pasageri, din care 30 locuri pe scaune. Sunt dotate cu sistem de informare a pasagerilor, cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, sistem de climatizare, sistem de supraveghere video, sistem automat de taxare, computer gestiune management trafic, display pentru anunțuri și reclame, validatoare.

Prin înnoirea parcului auto al operatorului local de transport public, municipalitatea ploieșteană asigură o reducere a emisiilor de carbon și a poluării fonice, precum și o creștere a gradului de confort pentru transportul urban, prin asigurarea de condiții superioare de călătorie(vehicule moderne, cu podea joasă, 100% electrice cu zero emisii, mai rapide, mai puțin zgomotoase, cu facilități STI – sisteme tehnice inteligente).

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-foto-1000-de-euro…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor