logo
RNTV Live

Trei tineri răspund în fața legii pentru furt de pește. Ce voiau să facă cu el?

peste stricat hale1
Mihai Constantinescu

Trei tineri răspund în fața legii pentru furt de pește. Ce voiau să facă cu el?.

Alerta despre furtul din bazinul piscicol a fost dat sambată de către directorul unei amenajări piscicole din comuna Fulga. Acesta a povestit polițiștilor că persoane necunoscute ar fi sustras pește din unul din bazine, ulterior plecând cu un autoturism.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza comunelor adiacente, ocazie cu care persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate în comuna Baba Ana, ca fiind 3 tineri cu vârstele de 19, 22 respectiv 30 de ani, domiciliați în comuna Fulga.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 126 de kilograme de pește, care a fost ridicată și predată directorului societății.

Din verificări, s-a stabilit faptul că cei trei urmau să comercializeze peștele pe raza mai multor comune din apropierea orașului Mizil.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor