logo
RNTV Live

Un subofițer de la IJJ Prahova s-a întors din misiune din Afganistan şi a fost recompensat cu o distincţie importantă

Afganistan
Mihai Constantinescu

Întors din misiune din Afganistan şi recompensat

Un subofițer de la IJJ Prahova s-a întors din misiune din Afganistan şi a fost recompensat cu o distincţia “Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu însemn de război”,pentru modul de îndeplinire a atribuțiilor în această perioadă.

Plutonierul adjutant Diaconu Justin a participant la Misiunea NATO în Afganistan timp de 6 luni, în perioada 2018-2019. Acesta a făcut parte dintr-un contingent compus din 23 de jandarmi români – „Contingentul 10 Aurelia Dacorum”, care a desfășurat activități de pregătire a forțelor de ordine afgane.


Anterior, jandarmul a fost decorat cu medalia Non-Article 5, pentru serviciul în slujba NATO și a primit din partea inspectorului general al Jandarmeriei Române, Distincția de serviciu „Misiuni in străinătate”.

Festivitatea de acordare a distincției onorifice a avut loc la sediul IJJ Prahova

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-un-tanar-de-18-ani-a-fost-talharit-pe-strada/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/reactia-oamenilor-legii-cand-un-tanar-scapa-o-arma-pe-strada-ziua-in-amiaza-mare-video/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor