logo
RNTV Live

Trei puncte pentru moral maxim (GALERIE FOTO)

VOLEI MASCULIN:LMV TRICOLORUL PLOIESTI-CSM BUCURESTI, PLAY OFF DIVIZIA A1 (2.03.2018)
Cristian Anghelescu

Trei puncte pentru moral maxim (GALERIE FOTO)

În această seară, la Sala Sporturilor “Olimpia”, în cadrul primului meci al etapei de play-off a campionatului național, Tricolorul LMV Ploiești s-a impus cu 3-0 (25-22, 26-24, 25-20) în fața echipei CSM București.

Jocul, unul deosebit de disputat și de frumos, a scos la rampă două echipe bune ale acestei ultime faze a campionatului.

Am asistat la 83 de minute de joc intens, pe contre, în care elevii lui Sergiu Stanciu și Mădălin Marinescu au reușit să-și treacă în cont toate cele trei puncte.

Desfășurarea primului set

Primul set a fost unul acerb disputat, cu tehnicianul ploieștenilor mizând pe sextetul Carrasco, Jorna, Stulenkov, Lică Olteanu, Bissette, cu Kroiss libero, o formulă care începe să devină standard, cel puțin în debutul ultimelor partide. Pe parcursul acestui act a mai fost introdus Milivojevic, muntenegreanul înlocuindu-l pentru puțină vreme pe “căpitanul” Bogdan Olteanu. Primii la 8 au fost gazdele (8-7) iar la 16, oaspeții, (15-16) scorul strâns menținându-se până la egal 18. Atunci, executând trei servicii “cu temă”, Stulenkov a ajutat echipa să evadeze la 21-18, diferența dovedindu-se suficientă și chiar exactă pentru ca setul să fie închis, 25-22, după 25 de minute de joc!

Setul al doilea

Setul al doilea a fost și cel mai disputat al întâlnirii. Bucureștenii au început bine și au condus până la ultimele trei mingi: 5-8, 14-16, 19-21! Gazdele au reacționat ca o echipă mare și au reușit egalarea la 23, rusul Nikita Stulenkov blocând pentru prima oară în meci, într-un moment aproape decisiv! Oaspeții au avut și minge de set dar Olteanu&Co. au făcut trei puncte consecutiv, la capătul unor atacuri violente ale lui Lică și Olteanu, bine susținuți prin blocajele curate ale lui Bartha, Bissette și Stulenkov! Pe parcursul setului au mai fost folosiți Bartha, Kullo și Milivojevic. Un set care a dovedit caracterul și puterea de luptă, factori esențiali ai Tricolorului la capătul a mai bine de jumătate de oră de joc palpitant!

Ultimul set

Treziți parcă dintr-un duș rece, componenții echipei ploieștene s-au descătușat și au reușit să se impună după alte 27 de minute. Cu Bartha în bună dispoziție de joc și cuplul Lică – Olteanu imperial în zona atacului, “tricolorii” au condus ostilitățile, mai ales în a doua parte a jocului, după 16-14 și 21-18 aceștia încheind en-fanfare, 25-20, aplaudați în picioare de cei peste 500 de spectatori prezenți.

Care, la final, au scandat cu bucurie pentru show-ul de care au avut parte și pentru punctele acumulate în ierarhie. Iar doamnele și domnișoarele, gratulate pentru ziua lor, Ziua Primăverii, s-au fotografiat cu sportivii ținând la piept frumoasele frezii albe pe care aceștia le-au oferit cu cea mai mare plăcere!

Tot astăzi, în play-out, Explorări Baia Mare a învins colega de municipiu CSS 2 CNE UKRO, cu 3-0 (25-14, 25-13, 25-10)

Mâine și duminică vor mai avea loc câteva întâlniri atractive

Mâine

CS Arcada Galați – Volei Municipal Zalău (play-off) ora 17:00

CS Dinamo București – CSU “UV” Timișoara (play-out) ora 12:00

CS Unirea Dej – CS „U” Cluj (play-out) ora 18:00

Duminică                           

Steaua București – SCM “U” Craiova 13:30 (televizat de Digisport)

sursa: tricolorullmvploiesti

sursa foto: sportpictures.eu

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor