logo
RNTV Live

Transportatorii prahoveni, la o nouă rundă de discuții. Reguli mult mai stricte/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Transportatorii, la o nouă rundă de discuții. Reguli mult mai stricte.

A fost o nouă întâlnire între transportatorii prahoveni care efectuează curse de transport persoane în Prahova și conducerea Consiliului Județean.  Și de această dată tema discuțiilor a fost legată de criteriile din caietul de sarcini  în ceea ce privește atribuirea prin licitație a serviciului transport persoane. 

Transportatorii prahoveni, la o nouă rundă de discuții

Operatorii care efectuează curse de transport persoane în Prahova vor fi nevoiți să se înscrie la licitație pentru a putea presta astfel de servicii pe raza județului. În aceste condiții, conducerea Consiliului Județean Prahova a decis să impună o serie de noi punctaje în Caietul de Sarcini. Mmare parte dintre ele vizează stoparea fenomenului de poluare.  Pentru a lămuri lucrurile, reprezentanții executivului județean i-au invitat pe transportatori la o nouă rundă de discuții.

Printre solicitările transportatorilor se numără și optimizarea programului de transport, dar și optimizarea tarifelor în funcție de inflație.

Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, discuțiile au vizat și modificările aduse în Caietul de Sarcini în ceea ce privește anul de fabricație al autovehiculelor, însă la acest criteriu executivul județean nu este dispus să renunțe, componenta de mediu și cea de siguranță a călătorului fiind unele importante în viziunea Consiliului Județean.

Un alt aspect important îl reprezintă introducerea sistemului de ticketing și a abonamentelor.

Discuțiile dintre cele două tabere nu se opresc aici, fiind programate pe viitor și alte runde de dezbateri pe tema transportului de persoane din județul Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestiul-risca-sa-ramana-fara…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor