logo
RNTV Live

HAMZA YOUNES ȘI-A SNOPIT PRIETENUL ÎN BĂTAIE

Daniel

Fostul fotbalist de la Petrolul Ploiesti, Hamza Younes, este acuzat ca si-a lovit un prieten, pentru ca acesta nu ar fi fost de acord sa joace alaturi de el intr-o echipa. In plus, cei doi ar avea impreuna si o afacere pe care urmeaza sa o puna pe picioare. Barbatul snopit in bataie a ajuns la spital, unde a avut nevoie de ingrijiri medicale. Jucatorul tunisian sustine, insa, ca el nu are nicio legatura cu faptele de catre este acuzat. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii ce va pot afecta emotional.

Alercatia ar fi avut loc, spune sotia barbatului lovit, chiar in biroul societatii de distributie la care victima si fotbalistul Hamza Younes sunt asociati.

Motivul, povesteste sotia victimei, ar fi un refuz al barbatului de a colabora cu fostul fotbalist tunisian la o echipa la care acesta este antrenor. Si nu doar atat!

Martorii la eveniment spun ca Hamza Younes l-a atacat pe nevazute pe barbatul cu care este si prieten.

Contactat telefonic de catre reporterii nostri fostul atacant de la Petrolul Ploiesti a precizat ca nu este vinovat de cele intamplate.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor