logo
RNTV Live

Secții suport COVID în Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Secții suport COVID în Prahova

O nouă secție suport COVID a fost deschisă în județult Prahova. Aceasta a fost amenajată la Spitalul Municipal Ploiești, acolo unde vor putea fi internați pacienți infectați cu SARS-COV-2. În prezent, unitatea medicală care își desfășoară activitate în municipiul reședință de județ a pus la dispoziție o secție cu 20 de paturi. 

Spitalul Municipal Ploiești a pus la dispoziție o secție destinată îngrijirii pacienților Covid-19 cu 20 de paturi.  Potrivit primarului Andrei Volosevici, a avut loc recepția la secția specială COVID. Are toate avizele date, însă se așteaptă avizele de la Ministerul Sănătății ca să declare spitalul ca fiind suport COVID, pentru a demara procedurile de achiziție a medicamentelor.

Consiliul Județean Prahova deține în prezent șapte unități locative. Acestea se repartizează în baza unui nou regulament, aprobat recent de Consiliul Județean Prahova. Au fost introduse mai multe criterii de evaluare, bazate pe încadrarea solicitantului în categoria personal de specilitate în domeniul deficitar, categorie care uşurează accesul medicilor. Totodată, printre criterii se regăsesc nivelul studiilor, situaţia locativă actuală, starea de sănătate, copii aflaţi în întreţinere, situaţia familiar și venitul net pe membru de familie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/locuinte-de-serviciu-pentru-medici/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pieton-lovit-de-masina-5/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor