logo
RNTV Live

Top zece plaje asemănătoare celor din Maldive, dar care sunt foarte aproape de România

Maldive Sursa: Captură YouTube
Mihai Constantinescu

Zece paradisuri europene

Top zece plaje asemănătoare celor din Maldive, dar care sunt foarte aproape de România.

Dacă  nu le-aţi descoperit până în prezent poate luaţi în calcul pentru vacanţa viitoare unul dintre cele zece paradisuri europene unde puteţi avea un concediu ca în Maldive.

Iată 10 plaje cu apă albastră de cristal pe care le puteți testa în viitoarea vacanță prin Europa:

1. Plaja Navagio, Insula Zakynthos, Grecia

Plaja Navagio de pe Insula Zakynthos, aflată în Marea Ionică, este faimoasă pentru vasul care a eșuat aici. Cel mai fascinant aspect nu este epava, ci apa de un albastru deschis lăptos, care spală micul golf străjuit de pereți verticali de stâncă. Atunci când este soare, nuanța albastră a apei se reflectă în pereții albi ai stâncilor, care se colorează în albastru-turcoaz de sus până jos.

Deoarece plaja este înconjurată de stânci pe toate părțile, la plaja Navagio nu se poate ajunge decât venind pe mare. Pentru a o vizita, luați o excursie de o zi care vă va purta în turul insulei pe mare. În acest fel veți ajunge și la alte grote, peșteri și golfulețe cu o apă incredibil de limped. Veți vedea fundul mării chiar dacă vă aflați într-un loc unde adâncimea apei depășește 5-6 metri.

Foto: Imagea.org (Flickr)

Citeşte continuarea AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor