logo
RNTV Live

Time out de 2 ore la ședința Consiliului Local! VIDEO din şedinţa de consiliu local

Cristian Anghelescu

Proiectul privind cedarea mărcii Petrolului nu are avizul Direcţiei Economice şi a celei Juridice, astfel încât acesta nu a putut fi supus votului.

Într-o atmosferă tensionată, primarul Adrian Dobre a cerut suspendarea şedinţei până la ora 15:00, apelul acestuia fiind votat de către consilieri. „Faptul că acum s-a schimbat punctul de vedere al direcţiei juridice nu-l înţeleg şi nu este prima oară când se întâmplă acest lucru. Vom avea o verificare să vedem ce s-a întâmplat cu documentele care au stat în spatele proiectului, expunerea de motive şi raportul de specialitate, pentru că atunci când le-am semnat nu eram singur în birou. Dacă nu există motive de nelegalitate, nu înţeleg de ce nu există aceste documente în spate şi aştept o motivare din partea direcţiei juridice dacă există vreo reţinere în ceea ce priveşte legalitatea acestui proiect de cesionare a mărcii. Solicit suspendarea ședinței până la ora 15:00!”.

Într-o degringoladă generală a luat cuvântul Mircea Dridea, septuagenarul cerând înțelegere față de consilieri, mai ales că noua structură nu a cerut bani de la Prămărie, cum s-a procedat altădată, ci doar dreptul ca echipa nou formată să se poată numi Petrolul Ploieşti.

Există și problema legată de eventuala revenire a aleșilor în sala de consiliu de vreme ce unii dintre ei – aflat pe surse – urmau să părăsească localitatea fiind chemați din vacanță să participe la lucrări! Astfel încât, alături de cei deja plecați în concedii, numărul consilierilor va fi drastic redus, probabil votul urmând a se acorda „cum trebuie”!

La auzul deciziei de suspendare, suporterii “au luat foc” neputînd să înțeleagă cum “la alții se poate și la Ploiești, nu!” “În cazul în care nu ne obținem echipa, astăzi, va fi haos! Chiar de aici, de la locul faptei! Ne-au mințit prea mult, nu vom înghiți mizeria asta!” au spus la unison fanii strânși în număr mare.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor