logo
RNTV Live

Comunicatul de presă al grupării “Peluza I Ilie Oană”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC PETROLUL PLOIESTI 2-1,LIGA 1 (26.08.2012)
Cristian Anghelescu

Gruparea “Peluza I Ilie Oană” a remis un comunicat de presă prin care încearcă să atragă atenția asupra periculoasei asocieri pe care unii dintre politicieni o fac cu suporterii Petrolului.
Iată conținutul integral al comunicatului:
Încă din campania electorală din vara acestui an şi până în prezent a existat tendinţa unora de a asocia clasa politică ploieşteană cu suporterii Petrolului Ploieşti, si implicit cu noi, reprezentanţii Peluzei I ”Ilie Oană”. Cu siguranţă în aceste momente ar fi trebuit să discutăm despre renaşterea Petrolului Ploieşti şi nu despre alte aspecte care vizează clasa politică. Însă, pentru a pune punct oricăror speculaţii care încă trenează în spaţiul public şi în media, ne vedem nevoiţi să precizăm următoarele:
Nu am participat niciodată la vreo acţiune politică aşa cum s-a tot discutat pe marginea alegerilor din luna iunie. Octav Preda, într-adevăr un membru al galeriei, a fost implicat activ în promovarea unui anumit partid, însă Peluza I ”Ilie Oană” nu a participat şi nu va participa alături de acesta la acţiuni care au un caracter politic ori electoral.
Totodată, precizăm pe această cale, faptul că i se conferă eronat în media titulatura de lider al suporterilor Petrolului Ploieşti. Sub nicio formă acesta nu este un reprezentant al suporterilor sau, mai mult, unul dintre lideri, aşa cum se menţionează în spaţiul public.
Drept urmare, noi, reprezentanţii suporterilor care formeaza Peluza I ”Ilie Oană”, nu am dorit şi nu dorim ca imaginea noastră să fie asociată cu un partid politic.
A nu se înţelege faptul că pe durata ultimilor ani, Octav Preda nu a fost unul dintre cei care s-au implicat activ în ceea ce înseamnă fenomenul ultras ploieştean. Nu contestăm faptul că acesta şi-a arătat susţinereanecondiţionată fata de Petrolul Ploieşti, însă nu acceptăm ca imaginea noastră să fie asociată cu vreun partid politic.
Octav Preda a fost doar o victimă a promisiunilor unora şi probabil, din dorinţa de a ajuta Petrolul, a făcut un pact politic şi a asociat imaginea unui partid cu cea a suporterilor petrolişti, lucru pe care credem că şi el îl regretă în acest moment.
Crezul nostru de a sta departe de oamenii politici a fost întărit de evenimentele care au avut loc în ultima perioadă.
Faptul că reprezentanţii partidelor politice aflate acum la putere refuză să ne asculte doleanţele şi să redea noii structuri administrative palmaresul, marca şi stema ”Petrolul Ploieşti” ne întăreşte ideea că în continuare există anumite interese obscure în ceea ce priveşte unul dintre cele mai importante şi iubite simboluri ale oraşului.
Aşadar, pentru noi, reprezentanţii Peluzei I ”Ilie Oană”, întreaga clasă politică ploieşteană a fost şi va rămâne indubitabil un inamic în lupta pe care o ducem de ani buni pentru ca la Ploieşti să avem un club de fotbal curat.
“Onorabilii” noştri politicieni şi conducători ai destinului acestui oraş au uitat că marca se află în patrimoniul Primăriei Ploieşti datorită nouă, cei care am câştigat nenumărate lupte prin simplul fapt că am crezut tot timpul în lozinca ”Petrolul e al nostru!”.
De aceea am declarat război întregii clase politice din Ploieşti până atunci când stema şi palmaresul echipei noastre se vor întoarece acolo unde le este locul. Luptăm pentru copiii noştri, cei care trebuie să ducă istoria şi tradiţia Petrolului mai departe.
Drept urmare, prin acest comunicat dorim să punem punct oricaror speculaţii şi interzicem oricărei formaţiuni politice sa işi asocieze interesele cu imaginea noastră.
Nu mai acceptăm ca numele Petrolului Ploieşti să fie terfelit în luptele mizerabile ale politicienilor.
Ca si reprezentanţi ai Peluzei I ”Ilie Oană” avem drept unic scop susţinerea necondiţionată a echipei noastre, aşa cum am făcut-o şi o vom face până la ultima suflare. Nu vom urmări niciodată să promovăm alte interese decât cele ale Petrolului Ploieşti.

sursa foto: sportpictures.eu

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor