logo
RNTV Live

Termoficare Ploiești| S-a solicitat sprijinul specialiștilor care s-au ocupat în trecut cu proiectarea întregului ansamblu SACET Brazi

prefect_sacet
Dumitrescu Vlad

Conducerea Prefecturii Prahova anunță că  se va implica activ în rezolvarea problemelor legate de sistemul termoficare al municipiului Ploiești. În acest sens, prefectul Virgiliu Nanu s-a întâlnit cu o echipă de specialiști din cadrul Institutului de Studii și Proiectări Energetice S.A București pentru a identifica soluțiile rgente pentru a remedia deficiențele actuale ale instalațiilor care au un grad mare de uzură.

Totodată, au fost purtate discuții despre posibilitatea de eficientizare tehnologică a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică prin intermediul investițiilor.

”Pentru că sistemul de termoficare din Municipiul Ploiești are nevoie de soluții rapide pentru o îmbunătățire a funcționării, atât pe termen scurt /imediat, dar și pe termen lung, prefectul Virgiliu Daniel Nanu a primit la sediul Instituției Prefectului, vizita unei echipe de specialiști din cadrul Institutului de Studii și Proiectări Energetice S.A București (institut care de altfel, s-a ocupat în trecut cu proiectarea întregului ansamblu SACET Brazi).

Așadar, s-a vorbit în primul rând despre necesitatea identificării unor soluții urgente pentru a remedia deficiențele actuale ale instalațiilor care au un grad mare de uzură, dar și despre posibilitățile de eficientizare tehnologică a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică prin intermediul investițiilor.

Viziunea și soluțiile tehnice găsite de această echipă de specialiști care oferă inclusiv consultanță, cu privire la activitatea de producere, distribuție și alimentare cu energie termică în sistem centralizat urmează să fie expuse și reprezentanților administrației publice locale din Municipiul Ploiești”, a anunțat Prefectura Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor