logo
RNTV Live

Ganea i-a declarat război lui Dobre! FOTO DOCUMENT

cristian ganea
Oana Stoica

Primăria Ploiești stă pe un butoi cu pulbere. Între primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea, tensiunea a atins cote maxime.

La sfârșitul săptămânii trecute, Dobre îi cerea lui Ganea, printr-o adresă oficială, să analizeze de ce CSM a ajuns în situația actuală, fără bani și cu activitatea sportivă blocată, și să îi trimită pe vinovați în fața comisiei de disciplină a primăriei.

Adică un mod elegant de a pasa pisica și de a se spăla pe mâini de eventualele măsuri care ar trebui luate asupra celor vinovați.

Vezi foto document:

Viceprimarul Ganea i-a răspuns astăzi primarului Adrian Dobre, tot printr-o adresă oficială. Ganea îi atrage atenția primarului că poate lua singur aceste măsuri, în calitatea pe care o are.

Mai mult, viceprimarul îi atrage lui Dobre atenția asupra faptului că ar trebuie să își unească forțele pentru a rezolva problema CSM-ului, nu să îl pună pe ele să facă anchete.

Vezi foto documentul 2:

Așadar, tensiunea crește în primărie. Ganea i-a declarat război primarului Dobre. Rămâne de văzut cum se va descurca acesta și care va fi următoarea mișcare a acestuia din urmă.

Astăzi, în cadrul unei întâlniri cu presa, Dobre a declarat că aşteaptă ca cei de la CSM să semneze bugetul în forma contestată deja de conducerea clubului. În caz contrar, spune Dobre, CSM nu va mai beneficia de niciun ban alocat, nici măcar de salarii, pentru că s-a votat deja bugetul general.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor