logo
RNTV Live

Cu cariera politică făcută praf, Raul Petrescu vrea influență în administrație. Tocmai și-a plantat un om la SGU

raul petrescu si ciprian cretu
rnews

Cel care până nu de mult îi căra geanta fostului viceprimar Raul Petrescu sau îi lipea afișele în campanie se vrea acum președintele Consiliului de Administrație al Societății de Gospodărire Urbană Ploiești! Charlie Cip, cum este pe contul său de Facebook, este un băiat atât de ambițios, încât visează că va numi directorii din primăria Ploiești în cel mai scurt timp.

Cum a ajuns însă un “băiat de mingi” să aspire la o funcție de conducere în administrație și mai ales ce îl recomandă (aici unii ar răspunde “vocea și talentul”) vom detalia în rândurile următoare.
Ionuț Crețu (FOTO) și-a început maiestuoasa carieră în sânul politicii. Coincidență sau nu, așa a fost și în cazul lui Raul Petrescu.

Ionuț Crețu se laudă în cv-ul său că primul loc de muncă a fost de consilier la cabinetul parlamentar al pe atunci senatorului Iulian Bădescu, care ulterior a fost arestat pentru fapte de corupție în timpul mandatului de primar al Ploieștiului.

Imediat după ce Iulian Bădescu a devenit primar, Charlie Cip s-a împrietenit cu Raul Petrescu, pe atunci viceprimar. Petrescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare și era de notorietate că oricine intra în biroul vicelui, în orice moment al zilei, Crețu era nelipsit din peisaj.

După ce Raul Petrescu a fost condamnat și și-a pierdut mandatul de viceprimar, Crețu s-a reorientat și a prins un loc călduț de economist tot în administrație, la Transport Călători Express. A stat aproape doi ani acolo, nederanjat, iar apoi s-a angajat ca manager de securitate la SC GAL SRL. În februarie 2017 s-a angajat la Conpet S.A., pe funcția de economist în cadrul Serviciului Strategic. După numai o lună a făcut un mare pas în cariera sa și, potrivit CV-ului, de la 1 martie Charlie Cip este director general la SC GAL SRL.

Coincidență, pentru a fi eligibil să fii membru al unui Consiliu de Administrație trebuie să fii avut experiență în management. Și cu nici două luni înainte de a ochi postul de la C.A.-ul de la SGU, Crețu fix asta reușește: să devină director. Cu toate condițiile de eligibilitate îndeplinite, Crețu are acum drumul liber pentru a duce la îndeplinire marele plan.

Studiind CV-ul lui Ionuț Crețu, oricine ar putea spune că sunt oameni mult mai capabili și cu mai mare experiență profesională pentru a fi președinte al C.A.-ului de la SGU, o societate cu destul de multe probleme. Iar dacă acesta ajunge să obțină funcția este interesant de analizat al cui joc îl face Crețu de această dată. Ce l-ar recomanda pe un băiat care odinioară lipea afișe să aibă acum în mâini destinele unei societăți subordonate primăriei, dacă nu cumva dorința unei alte persoane de a-și plasa un om la locul potrivit?!
Reamintim că recent RepublikaNews.ro publica informația conform căreia fostul viceprimar Raul Petrescu vâna un post călduț pe la Regia Autonomă de Servicii Publice. Cum nu i-a ieșit pasența, nu cumva Petrescu și-a reactivat fostul “iepure” și își încearcă norocul la SGU?!

Citește și: https://portal.republikanews.ro/profil-de-politician-raul-petrescu-de-la-bisnitar-la-viceprimar-condamnat-definitiv-ce-functie-vaneaza-acum-omul-care-trecut-prin-patru-partide/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor