Teatrul de Copii si Tineret, la ceas aniversar/ VIDEO

angajare

Teatrul de Copii si Tineret, la ceas aniversar

Sarbatoare la Teatrul de Copii si Tineret Imaginario, duminica, dupa-amiaza. S-au implinit 70 de activitate, inca de cand sectia se numea Ciufulici. Dupa premiera piesei Alibaba si cei 40 de hoti, actori, invitati si fosti angajati ai institutiei de cultura s-au reunit in sala de spectacol pentru a depana amintiri. Au primit diplome, au fost nostalgici si au plans. Totul se petrece la finalul Festivalului de teatru Imaginarium, ajuns la cea de-a treia editie.

Este parte din spectacolul de referinta al Teatrului de Copii si Tineret Imaginario, care si-a avut premiera duminica, la Ploiesti. Spectacolul este o adevarata demonstratie de maiestrie si talent atat in ceea ce priveste decorul si costumele, cat si jocul actoricesc.

La finalul editiei cu numarul III a Festivalul de teatru pentru copii si tineret Imaginarium sectia a sarbatorit si 70 de ani de activitate. Actori, colaboratori si invitati, cu totii s-au bucurat sa isi reaminteasca exact cum a inceput aceasta frumoasa poveste.

Rand pe rand fosti si actuali directori ori actori, cu totii au urcat pe scena, au transmis un gand bun si au depanat amintiri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here