Mobilizare exemplară pentru salvarea vieţii Alesiei:”A fost un drum necunoscut, dar am intrat cu un singur gând: VIAŢA”

Alesia, o fetiţă de doar un an şi cinci luni. fetiţa suferă de Amiostrofie spinală musculară. Pentru a o salva, o comunitate de mămici şi-a unit forţele şi au organizat un târg caritabil. DETALII AICI

Târgul a fost un succes. S-a reuşit strângerea sumei de 54.554,10 lei 113 euro si 80 euro in cont.

“Azi cu multă bucurie doresc să vorbesc despre oamenii frumoşi, cu sufletul plin de dragoste pentru copiii şi dragoste pentru Alessia. Aseară s-a încheiat târgul din Ploiești! Suma totata este : 54.554,10 lei 113 euro si 80 euro in cont. Ploiești Zi magica oamenii frumosi! A fost un drum necunoscut, un drum nou pe care mulți dintre noi nu am mai fost! Mulți dintre noi nu am știut cum sa gestionam aceasta situație, dar am întrat cu un sigur gand :VIATA!

Multumin organizatorilor din Bucureşti pentru produsele rămase şi donate! Mulțumim tuturor ce au donat produse! Mulți dintre ei au donat şi la târg! Mulțumim celor ce au cumpărat! Mulțumim celor ce au pus bănuții in urna fără să plece acasă cu vreun produs! Mulțumim voluntarilor ce au muncit mult şi au rămas până la final! (desi acasa îi aşteptau copiii de vreo 14 ore) aceste lucruri nu va impiedica să fiţi oameni! Mulțumim colaboratorilor! Mulțumim #EstanRaluca şi momentele artistice cu copiii ei talentați!, Georgianei Dumitru pentru aranjamentele ei superbe!Mulțumim domnului cu cafeaua! Mmulțumim cutia cu visuri! Mulțumim domnului cu bannerele, Denisei Moise și vata șugubăț pe bat, magicianului VictorDorobantu, Mihaelei Penel pt tricouri, Alexandrei Drăgoi codiţe împletite, lui Cristea Alexandru Iulian pentru băuturile reci și prăjiturele delicioase(care au fost la momentul potrivit), mulțumim doamnei care ne-a hrănit cu prăjiturele si cozonaci! Mulțumesc voluntarilor : #Asociatiadinsufletcudragostedecopii (fara voi Sebastian si Mada +copiii și voluntari voştri nu am fi reușit, sunteti minunati), mulțumim ptr cele 10.000 de măşti donate! Multumim MadalinaErk şi Viviana Georgescu aţi fost minunate tot timpul! Mirela Machitescu și Dragoș Machitescu, Maria, plus o mulțime de oameni, oameni care sau implicat mult sau puţin! Mulțumim infinit tuturor!”

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here