logo
RNTV Live

Teambuilding la Consiliul Județean al Elevilor!

IMG_0375
Ștefan Petre

Pe 3 februarie 2023, a început la Palatul Culturii Sesiunea Județeană de Formare a Elevilor Reprezentanți, organizată de Consiliul Județean al Elevilor Prahova.

Astfel, circa 60 de reprezentanți ai Consiliilor Școlare ale Elevilor din întregul județ Prahova au fost prezenți la festivitatea de deschidere și mai apoi la atelierele propuse de CJE, pentru ca apoi să ia parte la un teambuilding organizat de Biroul Executiv al organizației reprezentative pentru tinerii prahoveni.

După workshop-urile cu Fundația Comunitară Prahova și Simona Crisbășeanu (din partea Asociației R.O.I.), participanții au luat parte la o acțiune menită să creeze legături colegiale și de prietenie între membrii Adunării Generale. Prin întrebări reciproce, prin discuții legate de reprezentarea elevilor și rolul fiecărui Consiliu Școlar al Elevilor în liceu (ca voce a beneficiarilor actului educațional) și prin jocuri de cunoaștere și socializare, participanții la SJFER au reușit să stabilească o conexiune deosebită.

Scopul evenimentului organizat cu mari eforturi de Consiliul Județean al Elevilor Prahova, întins pe 3 zile și în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Județean Prahova, este de a îmbunătăți calitatea actului educațional și abilitățile elevilor reprezentanți. De aceea, activitatea de teambuilding reprezintă fundamentul unei noi etape a acestei dimensiuni a educației în Prahova, pentru că este foarte important ca tinerii cu o putere de decizie în școli să fie uniți, să creeze o comunitate deosebită și să lucreze împreună pentru dezvoltarea județului nostru.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor