A început SJFER la Consiliul Județean al Elevilor!

angajare

Sesiunea Județeană de Formare a Elevilor Reprezentanți este un eveniment organizat și gândit de Consiliul Județean al Elevilor Prahova, pentru a îndruma membrii Consiliilor Școlare și a-i ajuta să-și reprezinte corect școlile de proveniență.

Astăzi, la Sala „Marea Unire” de la Palatul Culturii din Ploiești, Biroul Executiv al CJE Prahova și 57 de reprezentanți ai liceelor prahovene s-au întâlnit la deschiderea festivă a evenimentului care va dura 3 zile. Prezentarea a fost făcută de președintele Consiliului Județean al Elevilor (și vicepreședinte al Consiliului Național), David Ristea, și de subprefectul județului nostru, Alexandru-Florin Vane. De asemenea, sponsorizarea de la Fundația Comunitară Prahova și Asociația Eurospirit și parteneriatul cu Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Județean Prahova au făcut posibile cazarea elevilor la Hotel Nord și transportul în oraș, folosind mijloacele TCE.

Sesiunea Județeană a Elevilor Reprezentanți dorește formarea elevilor de mâine, îmbunătățirea actului educațional și sprijinirea vocii elevilor (conform secretarului executiv al CJE, Ana-Maria Stoica), adresându-se atât Adunării Generale, cât și membrilor din departamente și Biroul de Presă. Astfel, se dorește urmarea unui model de succes în reprezentarea elevilor, prin faptul că ediția de anul acesta a SJFER este prima din Prahova care se ține în format fizic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here