logo
RNTV Live

Tavi, Jean și Saim spun că au încredere în victoria de mâine!

conferinta alexandria
Cristian Anghelescu

Tavi, Jean și Saim spun că au încredere în victoria de mâine!

În această zi, chiar la ora prânzului, FC Petrolul a organizat o conferință de presă prilejuită de meciul cu FCM Alexandria. Jocul va avea loc mâine, pe “Ilie Oană”, de la ora 18:15. Și la care, prin apelul invitaților de azi, sunt invitați toți cei care iubesc Petrolul din toată inima!

Invitații care au stat față în față cu mass-media au fost antrenorul Tavi Grigore, “căpitanul” Jean Prunescu și mijlocașul Saim Tudor.

Din partea tuturor am receptat același puternic semnal: nu există alt semn, decât 1, semnul victoriei! Iată ce au declarat cei trei:

Octavian Grigore: “Nicio echipă din serie nu este mai bună decât Petrolul!”

“Facem parte dintr-o grupă grea, mai grea decât am crezut la început! Pe de altă parte, suntem singurii care am anunțat că ne dorim promovarea! Cred că mâine va fi un joc interesant, un joc în care ne vom pune toate cunoștințele și aptitudinile în sluujba echipei pentru victorie! Am intrat în cantonament mai devreme cu o zi la sugestia jucătorilor, ei doresc să stea mai mult împreună, să socializeze mai mult, să valorizeze grupul! Este foarte importantă starea lor, de ei ținem cont cel mai mult, orice grup nou se formează în timp! Cât privește echipa vizitatore, da, CSM Alexandria are un lot bun, cu fotbaliști valoroși, o echipă mai ales omogenă! Sunt acolo fotbaliști cu calitate și care, cel puțin până la acest moment se comportă foarte bine! Oricum, trebuie să se știe asta, nicio echipă din serie nu este mai bună decât Petrolul! Relativ la lot, Alex Puchea este accidentat, este sub tratament, iar Claudiu Tudor încă nu poate evolua. Are un tratament și nu vrea să recidiveze, oricum este în lotul de 20 de mâine! În fotbal, în sport, se poate întâmpla orice, de aceea este frumos. Echipe de primă mână cedează în fața unor codașe, vorbim despre momente speciale nu despre valoare intrinsecă!” a spus Tavi.

Jean Prunescu: “Pentru mine nu contează foarte mult banii, contează să fac lucrurile să fie plăcute pentru toată lumea!”

“Întâlnim o contracandidată, noi am pregătit partida foarte atent și nu putem să ne gândim la altceva decât la toate cele trei puncte! Suntem aproape de colegii mai noi, mai tineri, facem eforturi și reușim să-i aducem la forma care i-a propulsat către această echipă mare! Nimeni nu este de neînlocuit, joacă numai cei care merită cu adevărat și care se pregătesc la capacitate maximă. Niciun meci nu este ușor, toate echipele, bune, rele, vin la meciurile Petrolului cu un singur gând, să treacă de ele, să nu piardă! Iar noi trebuie să ne pliem pe forma de moment și să încercăm să rezolvăm cele trei puncte de fiecare dată! Acesta este spiritul Petrolului și nu trebuie să ne abatem de la luptă! Nu am de gând să plec de aici, indiferent de oferte mai bune, indiferent de eșalon! De ce să plec de undeva unde-mi este bine, unde mă simt împlinit, unde-s oameni de la care ai ce să înveți! Pentru mine nu contează foarte mult banii, contează să fac lucrurile să fie plăcute pentru toată lumea!” a conchis Prunescu.

Saim Tudor: “Sunt sigur că voi marca și mâine și la Turnu Măgurele, săptămâna viitoare!”

“Ne-am antrenat la capacitate maximă și nu-mi fac nicio problemă pentru toate punctele puse în joc! Consider că Petrolul alcătuiește cea mai bună formație din eșalon. Plus că antrenamentele și tactica de joc mă ajută să spun aceste cuvinte! Este o diferență între seria în care am jucat anul trecut, cea a Moldovei, și aceasta a Munteniei. În sensul că aici se joacă altceva, este o altă provocare, alt ritm, alte ambiții! Am vizionat meciuri ale contracadidatelor și pot afirma fără să greșesc că ambele sunt sub valoarea Petrolului! Sunt sigur că voi marca și mâine și la Turnu Măgurele, săptămâna viitoare! Vă pot asigura de asta! Mândria de a ajunge la Petrolul se traduce prin încrederea pe care colegii mi-au acordat-o!” a încheiat Tudor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor