logo
RNTV Live

Patru dintre cele nouă autobuze full electrice, pregătite să intre pe traseu/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Patru dintre cele nouă autobuze full electrice, pregătite să intre pe traseu

Patru dintre cele nouă autobuze full electrice se află deja în curtea TCE Ploiești, urmând ca până la începutul lunii septembrie să ajungă și celelalte cinci. Autobuzele nepoluante vor intra în circulație pe traseele 2 și 2B.

Patru dintre cele nouă autobuze full electrice, pregătite să intre pe traseu

Conducerea TCE Ploiești este pregătită să introducă pe traseele 2 și 2B primele autobuze electrice. Acest lucru se va întâmpla cel târziu în prima decadă a lunii septembrie. În parcul auto al societății se vor afla toate cele 9 mijloace de transport în comun nepoluante

Directorul TCE a vorbit și despre incidentul de la Brașov, acolo unde un autobuz electric identic cu cele care urmează să fie puse în circulație în Ploiești, a luat foc în timp ce era pe traseu.

Un astfel de eveniment nu va avea însă loc la Ploieşti,. Cnducerea TCE dă asigurări că se vor lua măsuri speciale de precauţie.

Aurelian Ion, șofer în cadrul TCE Ploiești de aproape 26 ani, se numără printre primii conducători auto ai societăţii care au avut ocazia să conducă un astfel de autobuz electric. Acesta s-a declarat mulțumit de condițiile tehnice ale autovehiculului.

Șoferul  a ținut să lanseze un apel public către viitori călători. I-a rugat să păstreze curăţenia și să nu mai vandalizeze mijloacele de transport în comun.

Cele nouă autobuze electrice au fost achiziționate în baza unui proiect derulat de Ministerul Dezvoltării, care are drept scop reducerea emisiilor de carbon.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor