logo
RNTV Live

“Tati”, bărbatul prins în timp ce batjocorea un băiat de 13 ani. Este strigător la cer ce făcea

Tati sursă foto Observator.tv
Mihai Constantinescu

Prins în timp ce siluia un băiat de 13 ani

“Tati”, bărbatul prins în timp ce batjocorea un băiat de 13 ani. Este strigător la cer ce făcea.

Victimele sale îl alintau “Tati”. Numele său este însă  Florea Marius Bozdorog. Un pedofil de 44 de ani, din Reşiţa ,care profita de copii din medii defavorizate, majoritatea provenind din centrul de plasament Speranţa.

Toate grozoviile pe care acesta le făcea în garsoniera sa erau filmate cu camere de luate vederi bine ascunse, urmănd a hrăni mintea bolnavă a altor persoane care le vizionau pe siteuri de specialitate.

Mai mult tehnica sa de manipularea era atât de precisă, încât cele mai multe dintre victime ajungeau să-l iubească. Un copil şi-a tatuat pe corp mesajul “Ti amo Tati” (te iubesc tati).

Informaţii despre comportaentul său impropriu faţă de copii a început să apară din anul trecut. Potrivit Observator.tv, un control efectuat de către un reprezentant al Autorități Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Centrul Speranța din Reșița a scos la iveală că acesta racolat foști și actuali beneficiari ai sistemului de protecție a copilului, în special băieți, în vederea exploatării sexuale sub protecția acestuia, atât în țară, cât și în străinătate.

Ieri a fost prins în fapt, garsoniera sa fiind pusă sub observaţie de către oamenii legii. A fost prins în timp ce batjocorea un băiat de doar 13 ani.

Acum bărbatul va răspunde în faţa legii. A fost arestat pentru 30 de zile  şi va fi judecat pentru pentru pornografie infantilă, relaţii sexuale cu minori şi trafic de minori.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/codul-rutier-se-poate-modifica-vezi-cum-vor-putea-soferii-sa-scape-de-punctele-de-penalizare/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-i-lipseste-chelului-in-timp-ce-pregateste-scumpirea-tarifelor-de-transport-tce-ploiesti-vrea-sa-monteze-bancomate-in-autobuze/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor