logo
RNTV Live

Ce-i lipsește chelului! În timp ce pregătește scumpirea tarifelor de transport, TCE Ploiești vrea să monteze bancomate în autobuze

autobuze_vechi
rnews

Ploieștenii vor plăti mai mult pentru transportul public în comun.

Societatea Transport Călători Expres Ploiești, această gaură neagră a bugetului local, mai pregătește o lovitură.

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local, TCE cere majorarea tarifului la biletele de călătorie, de la 2 lei la 2,50 de lei.

Scumpirea biletelor are și o explicație, susțin cei de la TCE.

Se vor face investiții!

Ei bine, nu investițiile pe care le așteptăm cu toții, respectiv achiziționarea de mijloace noi de transport în comun și creșterea gradului de confort pentru călători.

Nici vorbă!

Tot autobuze poluante, cârpite zilnic, depășite din punct de vedere tehnic și în care ploieștenii merg ca sardelele vom avea.

În schimb, din noiembrie, așa cum este menționat în proiectul de hotărâre, în autobuze vor fi montate…….bancomate.

Da, fix ce-i lipsește chelului!

Propunerea societății de transport în comun constă în achiziționarea de noi distribuitoare automate de bilete și de abonamente nenominale pe toate traseele valabile pentru o zi.

Pe lângă cele 20 de aparate, se vor monta câte două automate bancare în fiecare mijloc de transport public.

O investiție inutilă de altfel, dar care demonstrează nu doar lipsa de viziune a conducerii TCE Ploiești, ci mai ales incompetența acesteia.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor