Tatăl deputatului Graţiela Gavrilescu, condus pe ultimul drum. La oficierea slujbei a participat un înalt oficial al Bisericii Ortodoxe Române/ FOTO/VIDEO

Tatăl deputatului Graţiela Gavrilescu a fost condus astăzi pe ultimul drum. La oficierea slujbei a participat un înalt oficial al Bisericii Ortodoxe Române.

Clipe extrem de dureroase pentru deputatul  PPU-SL Grațiela Gavrilescu. Astăzi, tatăl său,  Gheorghe Buruiană, a fost condus pe ultimul drum.

cel mai verde complex reziential

Slujba de înmormântare a avut loc astăzi şi a fost oficiată de către Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul – Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

“Dintre toți tații din lume, mie mi l-a ales pe cel mai bun”

Într-o postare pe Facebook, deputatul Graţiela Gavrilescu a mărturist că a fost binecuvântată cu cel mai bun tată, dar şi că îi va lipsi enorm de acum încolo.

“L-am iubit și-l voi iubi până în ultima clipă a vieții mele! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu și-i sunt recunoscătoare că, dintre toți tații din lume, mie mi l-a ales pe cel mai bun: iubitor și grijuliu, elegant, pedant, nobil, deștept, ordonat și curat…A fost un om de o bunătate infinită dar hărăzit cu o intuiție imbatabilă în a-și selecta prietenii…Și a fost, dragii mei, nu doar un tată minunat pentru mine și Anca “iubitele tale”, ci și un soț excepțional, punctul de sprijin în acest univers pentru mama….O să îmi lipsești, Tată, în fiecare clipă!Și chiar dacă ne vei ocroti din ceruri, o să ne lipsești tuturor celor care te iubim, sincer și curat, necondiționat, așa cum știu că și tu ne-ai iubit!Dumnezeu să te odihnească!”, a scris pe Facebook deputatul Graţiela Gavrilescu.

Anunţul despre pierderea tatălui său a fost făcut în Vinerea Mare.

Detalii AICI

Înhumarea a avut loc la Cimitirul Bolovan.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

1 COMENTARIU

  1. O stire foarte importanta pentru noi . Nu am fi putut trai fara o astfel de stire .
    Voi astia de la republikanews.ro ce aveti de cistigat din publicarea ei ?
    Numai tatii de parlamentari merita atentia aceasta ? Sau ce este asa important ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here