logo
RNTV Live

Muzeul Omului din Ploieşti, vizite virtuale. Este unic

muzeu
Mihai Constantinescu

Muzeul Omului din Ploieşti, pregătit de vizite virtuale. reprezentanţii muzeului vă invită să păşiţi în lumea fascinantă de aici chiar din faţa calculatorului. prin intermediul turului virtual Pentru acest lucru trebuie să accesaţi linkul de mai jos

.https://my.matterport.com/show/?m=XF4T3zGqcdd

Muzeul de Ştiinţele Naturii Prahova – „Muzeul Omului” reuneşte cele mai importante aspecte ale biologiei umane: antropogeneza-antropologie, rase umane ­şi subrasele populaţiei româneşti, anatomie şi fiziologie, genetică, ecologie, demografie, ocrotirea naturii, ecosisteme antropice din România.

Muzeul Omului, începuturi

A fost înființat în 1956 și este unic în țară. La renovarea clădirii s-a distrus mai bine de 90 la sută din tot ce însemna vechiul muzeu, astfel făcând loc noilor idei creative de reabilitare a muzeului. S-a păstrat aceeași tematica fiind refăcută doar expoziția de bază.

Muzeul se află în clădirea Palatului Culturii construit în anul 1930 inițial cu destinație de Palat al Justiției găzduind astăzi și alte instituții publice printre care Biblioteca Județeană, Școală Populară de Artă, Curtea de Apel și Acvariul.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/grota-pustnicului-anton/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prima-casa-2021/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/necaz-mare-pentru-o-familie-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor