logo
RNTV Live

5 copii din Prahova, părăsiți de mamă și cu o bunică paralizată, trăiesc în condiții inimaginabile. Apelul unui om cu suflet

copii parasiti
Mihai Constantinescu

5 copii din Prahova, părăsiți de mamă și cu o bunică paralizată, trăiesc în condiții inimaginabile. Apelul unui om cu suflet.

Este povestea a 5 copii din Tătaru pentru care un om cu suflet încearcă să facă ceva. A postat pe Facebook povestea lor, în speranța ca vor fi ajutați.

“Trăiesc în condiții INIMAGINABILE! Părăsiți de mamă și cu o bunică paralizată, cinci frățiori ne imploră:“Vă rugăm, ajutați-ne, nu-i lasați să ne despartă”!

În localitatea Tătaru, Prahova, cinci copilași trăiesc cu groaza în suflet că, în orice moment, autoritățile îi vor despărți. Mama lor i-a abandonat, anul trecut, iar bunica, singura care ar fi putut să-i îngrijească, își plănge durerea și neputința deoarece un atac cerebral a lăsat-o paralizatá.

Trăiesc într-o casă improvizată insalubră. Primarul încearcă să-i țină împreună

“Casa în care locuiesc riscă să se prăbușească, în orice moment, și sunt nevoiți să se înghesuie toți într-o singură anexă insalubră( mi-e greu să o numesc cameră) unde frigul le mușcă din trupurile firave. Singurul care se zbate ca acești copilași să rămână împreună este chiar primarul localității, Ionuț Popa, și care, în disperare de cauză, ne-a cerut ajutorul pentru reparațiile casei.Nu știu ce se întamplă în jurul meu. De ceva vreme, întâlnesc din ce în ce mai multe situații în care mamele își părăsesc copiii, lăsandu-i în grija bărbaților. Viața grea, dorința de mai bine, tentațiile prea mari, le determină să își ia lumea în cap. Și aleg să fugă, să lase în urmă familii destrămate și copii nenorociți .Egoismul, lipsa educația, dezumanizarea le împinge spre o viață mai facilă. Copii rămân pe loc, dezorientați, fără speranță, fără familie. Nu își pot lua viața în propriile mânuțe, iar cei de care depind le murdăresc și ultimul strop de credință” .

“Mama nu ne-a iubit și nu ne-a mângâiat, niciodată”

“Mama nu ne-a iubit și nu ne-a mângâiat, niciodată”, spun cei mici. Cei cinci frățiori: Alin(13ani), Ionuț (12 ani), Ana Maria( 8 ani) și gemenii Andrei și Eugen( 6 ani) își trăiesc chinul într-o sărăcie greu de descris. În viața lor nu există nicio poveste frumoasă pentru că nimeni, niciodată, nu le-a spus ce însemnă o poveste. Ei nu pot visa la jucării sau la dulciuri, la o casă decentă sau, măcar, la un pat adevărat în care să se odihnească. Cinci suflete inocente într-o viață murdară. Ei nu pot visa nici măcar la o mamă pentru că femeia care le-a dat viață i-a părăsit.

”Mami a plecat și nu i-a mai păsat de noi”

”Mami a plecat și nu i-a mai păsat de noi. Am plâns și ne-am rugat de ea să nu ne lase, dar nu a interesat-o. Domnul primar a sunat-o de multe ori să se întoarcă, că avem nevoie mare de ea, dar nu i-a răspuns. Eu cred ca nu ne-a iubit și abia astepta să scape de noi. Nu ne-a mângăiat, niciodată”, ne-a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Alin, cel mai mare dintre frați.

Bunica nu se poate ridica din pat pentru că a paralizat .

Împreuna avem puterea să împlinim singura dorință a unor vinovați fără vină

Împreuna avem puterea să împlinim singura dorință a unor vinovați fără vină: “Nu vrem jucării, haine scumpe, mâncare bună, ajutați-ne doar să rămânem împreună”

“Începând cu data de 1 noiembrie, Facebook a anulat opțiunea strângerii de fonduri, așa că, VĂ ROG, folosiți celelalte modalități de a dona! Cei care vor să ajute o pot face AICI:Asociația Povesti cu zâne și cu zmei

Lei: RO11BRMA0999100093268115

Euro: RO11BRMA0999100096596573

BRMAROBU

Banca Românească

Câmpina- România

ONLINE CU CADUL-PRIN EU PLATESC

https://asociatiazanesizmei.ro/?page_id=722

PAY PALhttps://www.paypal.com/donate/…

REVOLUT:

0732142777

CRIPTO :

https://asociatiazanesizmei.ro/?page_id=39

STRANGERE DE FONDURI https://www.gofundme.com/…/mama-ia-prsit-bunica-e…..“, este mesajul de pe Facebook

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor