UPDATE/ ALERTĂ! Tânăra din Strejnicu dată dispărută a fost răpită. Vezi cum s-a petrecut totul

răpită

Răpită de un necunoscut!

UPDATE/ ALERTĂ! Tânăra din Strejnicu dată dispărută a fost răpită. Vezi cum s-a petrecut totul

Mama Marianei Mierla, tânăra din Strejnicu dată dispărută, spune că ,de fapt, aceasta a fost răpită. Spune că totul a început după ce fiica sa a rămas însărcinată cu un bărbat din Craiova care ar fi ales să o părăsească tocmai din acest motiv. Întoarsă acasă, tânăra a intrat în depresie şi a avut câteva crize de furie extremă ceea ce a determinat-o pe mamă să ceară ajutorul medicilor de pe Ambulanţă. Numai că fata s-a supărat şi mai tare şi a decis să plece la un centru pentru persoane fără adăpost.

Mama femeii nu s-a opus atunci pentru că a crezut că aşa se vor linişti lucrurile. Numai că la scurt timp totul a luat o întorsătură neaşteptată, fata fiind răpită de un necunoscut chiar din camera centrului unde erau cazate şi alte persoane.

Aceasta a mai afirmat că ar exista şi unele imagini surprinse de camerele de supraveghere ale centrului, dar pe care  nu a reuşit să le obţină.

Poliţiştii încearcă să dea de urma tinerei.

Vezi şi https://republikanews.ro/ana-birchall-ministrul-justitiei-de-urgenta-in-ploiesti-dupa-ce-magistratii-i-au-cerut-ajutorul-asteapta-de-22-de-ani/

Vezi şi https://republikanews.ro/tanara-de-19-ani-rapita-de-pe-strada-de-un-drogat-gestul-pe-care-l-a-facut-imediat-dupa-a-salvat-o/?fbclid=IwAR0iXSqbGg0g3AqcBxja8zV-22uN56_-Qauia9vRbTxL9abxlcizkZn2hCE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here