logo
RNTV Live

Tâlhărită în zona de sud a Ploieştiului. I-a luat totul prin violenţă!

Tâlhărită în zona de sud a Ploieştiului. I-a luat totul folosind violenţa!
Mihai Constantinescu

Tâlhărită în zona de sud a Ploieştiului. I-a luat totul prin violenţă! S-a petrecut în data de 15 iulie, în jurul orei 16.00 când o femeie a fost tâlhărită de un individ necunoscut, în plină stradă. Folosind violenţa, i-a luat rucsacul personal, portofelul cu acte, bani și telefonul mobil, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 7.000 de lei.

Polițiștii de invetigații criminale Ploieşti, s-au sesizat din oficiu şi ieri, 10 august, au formulat propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru un tânăr, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate și a activităților specifice desfășurate, în cursul zilei de ieri, a fost identificat autorul infracțiunii. Acesta este un tânăr de 17 ani, care domiciliază în municipiul Ploiești.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gratiela-gavrilescu-ingrijorata…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/serbare-campeneasca-si…/…

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor