logo
RNTV Live

A plouat cu amenzi în weekend!

rnews

A plouat cu amenzi în weekend!

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat în weekend pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Au aplicat, în total, 237 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 69.655 lei. Totodată, au fost reținute 20 de permise și un certificat de înmatriculare.

Exemple de acțiuni:

*Vineri dimineață, agenți din cadrul Poliției orașului Breaza, însoțiți de reprezentanți ai I.S.C.T.R. și ai Consiliului Județean Prahova – Serviciul de Transport au verificat 57 de autovehicule (19 care transportau persoane).

Au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.770 lei (un certificat de înmatriculare retras și trei permise reținute pentru consum de alcool – contravenție).

*Tot vineri, polițiști ai Secției Rurale nr. 11 Drajna au controlat 28 de autovehicule și două atelaje (14 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.740 lei. Ca măsuri complementare, au reținut două permise și au retras două certificate de înmatriculare.

*Polițiștii din Urlați au desfășurat o acțiune rutieră, pe D.J. 102C, în localitățile Iordăcheanu și Apostolache. Au controlat 25 de autovehicule și au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale (12 pentru depășirea vitezei legale), în valoare de 7.160 lei (un permis reținut).

*În noaptea de 11/12 mai, Biroul Rutier Ploiești a organizat şi desfășurat o acțiune pentru identificarea conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză. Au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.205 lei.

*În noaptea de 12/13 mai, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au desfășurat o acțiune, în localitatea Ariceștii Rahtivani, pe linie rutieră și de ordine publică. Au verificat 52 de autovehicule, au legitimat 73 de persoane, au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 44.195 lei și au confiscat bunuri în valoare de 500 de lei. Au reținut un permis și au retras cinci certificate de înmatriculare auto. Totodată, au constatat trei infracțiuni rutiere.

Comunicat IPJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor