logo
RNTV Live

Transportul de persoane pe principalele drumuri din județul Prahova, la control/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Transportul de persoane pe principalele drumuri din județul Prahova, controlat. S-a întâmplat în această dimineaţă când Poliția Română a derulat, la nivel național, o acțiune în acest sens. Astfel, polițiștii prahoveni au acționat, în intervalul 07:00-10:00, pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane pe principalele drumuri din județul Prahova.
De asemenea, acțiunea a vizat verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.


Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 90 de autovehicule (dintre acestea aproximativ 50 destinate transportului de persoane), totodată fiind efectuate și 47 de testări alcooltest. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, mare parte pentru abateri la regimul rutier.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan.

Reamintim faptul că, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise aglomerate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/angajatii-rosal-in-greva/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vreme-extrema/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor