logo
RNTV Live

Sute de amenzi date în ultimele 24 de ore, în Prahova. Bilanțul controalelor. Avertismentul oamenilor legii prahovei!

1-1
Mihai Constantinescu

În ultimele 24 de ore, aproximativ 250 de polițiști și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării măsurilor în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul activităților au fost controlate 339 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun). Au fost legitimate aproximativ 3.000 de persoane și verificate 278 autovehicule (dintre acestea 248 mijloace de transport public în comun).
De asemenea, au fost efectuate verificări la 193 societăți comerciale, fiind aplicate în total 327 sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 22.000 de lei.


Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștință cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise din județul Prahova, cum ar fi: piețe, târguri/oboare, gări, autogări, stații pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, cu excepția persoanelor care desfășoară activități fizice intense sau în condiții de muncă solicitante și a copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani.


Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare
în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, având în vedere Hotărârea nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.


Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/persoane-nou-confirmate-cu-sar-prahovas-cov-2

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-a-murit-sub-privirile-prietenilor-sai/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anre-racordarea-la-reteaua-de-gaze-naturale-va-fi-gratuita-pentru-toti-consumatorii-casnici/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor