logo
RNTV Live

SURSE/ Iulian Dumitrescu ar fi primit acceptul președintelui Klaus Iohannis de a începe debarcarea lui Florin Cîțu de la șefia PNL

iulian-dumitrescu
Oana Stoica

Este război în PNL. Surse din partid vorbesc despre debarcarea lui Florin Câțu de la șefia partidului.

Se pare că revolta este condusă de Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și președintele Consiliului Județean Prahova.

Acesta a obținut, spun aceleași surse, susținerea a 40 de ședi de organizații liberale din țară.

Cu toții au semnat o scrisoare prin care intenționează să-i ceară lui Florin Cîțu să demisioneze din funcția de președinte al PNL.

Scopul acestei scrisori este să i se ceară demisia lui Florin Cîțu și a lui Dan Vîlceanu pentru a evita declanșarea unui congres extraordinar.

Dacă acceptă să demisioneze premierul Ciucă va fi propus ca președinte interimar, spun surse din PNL.

În cazul în care Florin Cîțu va refuza să demisioneze, se va încerca prin vot în forurile statutare ale partidului convocarea în luna aprilie a unui congres extraordinar.

Potrivit surselor citate Iulian Dumitrescu ar fi primit acceptul președintelui Klaus Iohannis de a începe debarcarea lui Cîțu.

Citește mai mult: https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25467852-revolta-pnl-40-organizatii-cer-demisia-lui-florin-citu-din-functia-presedinte-pnl.htm

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor