JUDEȚUL PRAHOVA: TRAFIC INTENS PE DN 1 BUCUREȘTI-BRAȘOV

viteza melcului! sursă foto Olt Alert

TRAFIC INTENS PE DN 1 BUCUREȘTI-BRAȘOV

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră -12:45, pe sensul de urcare al DN1 București-Brașov sunt înregistrate valori ridicate de trafic, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 101+500 de metri – 106, între localitătile Nistorești si Comarnic, județul Prahova.

cel mai verde complex reziential

De asemenea, pe sensul către Brașov, aglomerație este și între Poiana Țapului și zona centrală a stațiunii Bușteni.

Pe sensul de coborâre al DN1, s-a format coloană în mișcare de la kilometrul 135, stațiunea Azuga, până în centrul orașului Busteni.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Este ecomandatăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-a-fost-infaptuita-prima-alianta-din-tara-pnl-urs-prahova-a-devenit-pusculita-personala-a-celor-din-psd/?fbclid=IwAR2mSNcCQLP17FhfWxkTl26M0M2MFLPUGZ3SHKevmFbPClFrlsOewq5kM3Y

Vezi şi https://republikanews.ro/video-primarul-din-baicoi-a-devenit-de-doi-ani-bucatarul-oamenilor-nevoiasi-din-comunitate/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here