logo
RNTV Live

Suflet de părinte! O mamă din Băicoi, mesagerul unor oameni necăjiţi. Este minunat ce încearcă să facă pentru ei

baicoi
Mihai Constantinescu

Suflet de mamă

Suflet de părinte! O mamă din Băicoi, mesagerul unor oameni necăjiţi. Este minunat ce încearcă să facă pentru ei.

Nu de puţine ori, problemele cu care ne confruntăm fiecare dintre noi ne fac insensibili şi aproape orbi la necazurile semenilor. O mamă din Băicoi luptă să schimbe acest lucru! A devenit mesagerul unei familii necăjite din Prahova.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/andrei-gheorghe-s-a-stins-la-56-de-ani-in-urma-unui-stop-cardio-respirator/

Sufletul de mamă nu i-a permis să trăiască cu gândul că şi în acest an, familia numeroasă din Boldelşti Scăieni nu va avea nimic pe masa de sărbători. Nu i-a judecat că sunt mulţi! S-a gândit doar că sunt guri care nu vor simţi de Paşte gustul aromat de pască sau cel al unei bucăţi de friptură.

Mădălina Nuţulescu din Băicoi încearcă deci să mobilizeze pe Facebook cât mai multe persoane care, din prisosul lor, pot întinde o mână de ajutor. Aceasta a explicat întreaga situaţie de Facebook.

Situaţie dramatică

” Bună mămici! Vin si eu la voi cu o rugăminte.
Eu împreună cu băieții mei, cunoaștem o familie foarte numeroasă .Este vorba de 20 de membri de la copii până la adulți  din Boldești-Scăieni. Am vrea să o ajutăm acum în prag de Sfintele Sărbători Pascale. Cea mai mică membră a familiei are 10 luni și din pacate nu s-a dezvoltat așa cum trebuie pentru vârsta ei din cauza neajunsurilor cu care se luptă ai săi părinți zi de zi. Țin să amintesc că acestă familie locuiește într-o casă de chirpici cu 2 camere de dimensiuni maxim de 3×3 mp Una este spațiu de dormit! 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-ploiesteanca-a-trecut-prin-clipe-de-groaza-in-parcarea-unui-supermarket-totul-s-a-petrecut-dupa-ce-a-deschis-portiera/

Un mic ajutor de sărbători


Rugămintea mea la voi, este dacă se poate să mă ajutați să strâng mai multe lucruri pe care le voi duce. Pot spune că au nevoie de la pampersi, la hăinuțe, chiar și alimente. Orice mic ajutor venit este bine primit. Și promit că mă voi întoarce cu poze pentru a vă asigura că ajutorul pe care ni-l dați va ajunge la această familie,a spus Madălina pe Facebook.

Rămâne de văzut acum cât de receptivi vor fi prahovenii la drama familiei din Boldeşti Scăieni.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor