logo
RNTV Live

Primăria Ploiești acordă tichete sociale pentru alimente și mese calde/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Primăria Ploiești acordă tichete sociale pentru alimente și mese calde pentru anumite categorii de persoane din municipiu. Valoarea ajutorului este de 250 de lei. Beneficiarii trebuie să îndeplinească anumite condiții.

Primăria Ploiești acordă tichete sociale pentru alimente și mese calde

Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, a anunțat că acordă ajutor persoanelor fizice care beneficiază de sprijin material sub formă de tichete sociale emise pe suport electronic.

Cererile și declarațiile pe propria răspundere a persoanelor fizice care urmează să beneficieze de sprijin material sub formă de tichete sociale emise pe suport electronic se depun la sediul ASSC.

Sprijinul se acordă familiilor cu cel puțin 2 copii în întreținere ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei. De ajutor beneficiaza si familiilor  monoparentale. Veniturile nete lunare pe membru de familie trebuie s[ fie mai mici sau egale cu 600 lei.

De sprijin material sub formă de tichete sociale emise pe suport electronic, beneficiază și persoanele fără adăpost aflate în evidența municipalității. Distribuirea lor se face la domiciliul beneficiarilor, cu confirmare de primire, prin Compania Națională „Poșta Română”. În cazul persoanelor fără adăpost, distribuirea tichetelor se face de către  Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești.

Valoarea tichetelor sociale pe suport electronic este de 250 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor