logo
RNTV Live

O ploieşteancă a trecut prin clipe de groază în parcarea unui supermarket. Totul s-a petrecut după ce a deschis portiera

sursă foto ziarelive
Mihai Constantinescu

Furt la supermarket

O ploieşteancă a trecut prin clipe de groază în parcarea unui supermarket. Totul s-a petrecut după ce a deschis portiera.

Femeia din Ploieşti a devenit victima unui furt cât ai zice peşte. Probabil a fost ceva spontan şi cel care au dat lovitura doar a profitat de neatenţia femeii. Totul s-a petrecut după ce portiera maşinii a fost deschisă.

Un bărbatul necunoscut a pătruns în interior și de pe bancheta dreapta față a sustras o geantă ce conținea bani, un telefon mobil, acte personale și carduri bancare.

Speriată, femeia a cerut ajutorul poliţiştilor care imediat au pornit în căutarea făptaşului. În urma verificărilor efectuate, au depistat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, din comuna Iordăcheanu.

Acesta se ascundea după un cămin de canalizare din beton și, pe sol, lângă el, au fost găsite mai multe carduri bancare ce aveau inscripționat numele persoanei vătămate, precum și telefonul mobil al acesteia.

Ulterior, într-un euroconteiner, a fost găsită și geanta persoanei vătămate împreună cu celelalte bunuri.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 2 Ploiești pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/fotos-a-luat-cu-mainile-de-cap-cand-a-vazut-ce-s-a-intamplat-un-ploiestean-ofera-recompensa-pentru-gasirea-vinovatului/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/locul-din-prahova-unde-faci-vrei-nu-vrei-off-road-pe-asfalt/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor