logo
RNTV Live

Stoichiciu: “Am obținut un răgaz de patru zile de la FRH”!

stoichiciu
Cristian Anghelescu

Așa cum de altfel se și aștepta, reacția oficialilor Primăriei Ploiești s-a lăsat așteptată și după ora 16:00, termen limită impus iniţial de Federaţia Română de Handbal în cazul înscrierii echipelor de handbal ale secției ploieștene de profil în ediţia de campionat 2016-2017.

Contactat telefonic de către redactorul RepublikNews, directorul CSM, Cezar Stoichiciu a declarat: “Cred că așteptăm mult și bine, nu mai știu ce să cred cu această telenovelă! Am discutat cu primarul Dobre și acesta a spus… să mai așteptăm! De aceea am solicitat conducerii FRH o dispensă de patru zile, tocmai poate o să se întâmple ceva pozitiv! Dar, o să vedeți, nu există decât amăgeli! Nu știu de ce această doamnă Crăciunoiu insistă cu bătaia asta de joc și nu deblocă situația existentă! Îmi vine să-mi iau lumea în cap, cred că de aceea s-a îmbolnăvit și Cristi (n. red – Ganea, vice-primar al Ploieștiului, internat în spital cu probleme cardiace!), poate singurul care ar fi putut să-și asume ceva! Ca să nu vă mai spun că i-am mai încurcat și pe copiii și antrenorii Petrolului, și ei rămași fără sprijin financiar și fără posibilitate de a se antrena, neavînd posibilitatea să plătim terenuri, baze, nimic! Nu se vrea nimic în toată ecuația asta, poate doar să fie terminat sportul în Ploiești! Să-l termine! Și să se termine odată și cu bătaia asta de joc! Parcă văd că vom vorbi la trecut despre handbal, baschet, ce mai, despre tot sportul!” a declarat Stoichiciu.

Trebuie menţionat că, în acest moment, CSM Ploieşti are achitată taxa de înscriere în campionat aferentă primei jumătăţi a sezonului. Dar, numai atât! Ori, fără bani, nimic nu se poate realiza, în niciun domeniu! Or fi știind și cei care se cramponează să fie mai catolici decât Papa?

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor