logo
RNTV Live

Lionel Messi va câştiga o avere din noul contract cu FC Barcelona!

messi
Cristian Anghelescu

Lionel Messi va continua să joace pentru FC Barcelona. Deşi în ultima perioadă s-a speculat intens pe seama unei eventuale plecări a starului argentinian, jurnaliştii de la AS oferă detaliile noului contract al lui Messi.

Lionel Messi va câştiga peste 200 de milioane de euro din noul contract cu FC Barcelona

Potrivit sursei citate, Messi va primi un salariu anual de 41 de milioane de euro pe an, contractul urmând a se întinde până la finalul stagiunii 2021-2022. Astfel, Barcelona îi va oferi jucătorului în vârstă de 29 de ani nu mai puţin de 205 milioane de euro.

Noul contract va fi semnat imediat după ce instanţele spaniole vor da verdictul final în cazul fraudei aduse Fiscului. Decizia la contestaţia va fi făcută publică pe 20 aprilie, această speţă fiind de altfel şi motivul pentru care Messi şi oficialii de pe Camp Nou nu s-au aşezat încă la masa negocierilor.

Barcelona este singurul club din Europa pentru care a jucat Messi. Jucătorul argentinian a fost achiziţionat de catalani de la o vârstă fragedă de la Newell’s Old Boys şi a debutat la echipa mare în sezonul 2003-2004.

sursa: digisport

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor