logo
RNTV Live

Spitalul Municipal – Mingea politică a momentului. Vezi unde a ”pasat” Dobre

bugetului
rnews

Spitalul Municipal – Mingea politică a momentului.

Spitalul Municipal a devenit o himeră. Și asta pentru că administrația locală, mai exact primarul Adrian Dobre, nu își mai asumă acest proiect de interes pentru ploieșteni.

Un proiect de care s-a folosit în campania electorală, asta fără a spune că ”subiectul” i-a fost ”predat” de Andrei Volosevici.

Și pentru că tot ne aflăm în urbea lui Caragiale, jocul politic frizează de multe ori și inteligența votanților, dar și ridicolul.

Adrian Dobre a folosit pentru propria imagine subiectul construirii unui spital municipal, încât a uitat care este scopul. Nu s-a construit nimic, dar declarațiile populiste au continuat. Chiar și astăzi, în Consiliul Local.

Depășit de situație și presat de consilieri, Dobre a ”aruncat” pisica în curtea PSD – ALDE. Simplu….și nici nu s-a spălat pe mâini.

A aruncat responsabilitatea pe umerii altora, că e mai simplu așa când nu ai competența de a finaliza un proiect.

Dobre i-a ”delegat” pe viceprimarii PSD – ALDE să se ocupe de tema spitalului municipal.

Iată ce a postat pe rețeaua de socializare viceprimarul ALDE, George Pană:

„Dobre e deja în campanie electorală. Pentru ce? Doar el știe!

Ploieștenii sunt oameni inteligenți, asta este sigur! Să alegi între 

Ce nu e in stare sa faca primarul Dobre vor face viceprimarii Ploiestiului!

“ Spitalele nu se edifica in conferinte de presa!
Cum domnul primar nu a inteles acest lucru, astazi, in sedinta Consiliului Local al municipiului Ploiesti, cu voturile consilierilor PSD-ALDE si ale sustinatorilor nostri, am adoptat Proiectul de hotarare prin care sunt imputernicit, alaturi de colegul meu, dl viceprimar Ganea, sa EFECTUAM demersurile necesare in vederea edificarii Spitalului Municipal de Urgenta si a altor obiective de interes public. Subliniez EFECTUAM!
Cu alte cuvinte, de astazi, documentele necesare vor fi scoase din sertarul in care le tine la pastrare primarul si isi vor urma cursul legal, in ritm accelerat, asa cum e normal sa se intample!
Sunt convins ca, impreuna cu noii colegi, care ni s-au alaturat, luni, ALDE va demonstra ca acest proiect, initiat de Andrei Volosevici si dr. Bogdan Nica, dar si altele, care ii vor urma, vor putea fi puse in opera!” a declarat viceprimarul George Pana, la finalul sedintei de azi a CLM Ploiesti.”

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor