logo
RNTV Live

Situaţie discriminatorie la Ploieşti. Primăria Ploieşti îi refuză/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Situaţie discriminatorie la Ploieşti. Primăria Ploieşti îi refuză

Situaţie discriminatorie la Ploieşti. Posesorii certificatelor de handicap, care solicită legal un loc de parcare, primesc refuz din partea Primăriei. Reprezentanţii instituţiei spun că fac asta pentru că au fost sesizări cum că mulţi deţinători de astfel de beneficii nu ar mai avea dreptul.

Situatie discriminatorie

Astfel, se încearca acum o triere a cazurilor. Doar ca ceea ce reiese din documentele trimise solicitanţilor prin poştă are o cu totul altă explicaţie. În foi, Primăria explică faptul că se amână cererile până la implementarea unui regulament al parcărilor condominiale. Aşa că cine are cu adevărata nevoie este oficial discriminat, pentru un regulament ce trebuia să existe de ani buni deja implementat.

Aşadar, cei care solicită un loc de parcare special sunt refuzati din start. Motivul? Mai mulţi locuitori au sesizat Primăria ca în zonele lor posesorii de astfel de beneficii nu le-ar mai deţine legal. Unii au încetat din viaţă, alţii nu au un handicap vizibil. Aşa se face că dacă ai o reală nevoie, aştepţi ca Primăria să se pună la punct cu anumite situaţii, ce trebuiau de mult rezolvate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/injunghiat-de-un-cunoscut/

Doar ca in adresele trimise acasa celor care au solicitat un loc de parcare, primaria notifica faptul ca amanarea cererii se face pana la implementarea regulamentului pentru parcarile condominiale. La Ploiesti, insa, acest regulament este asteptat de mai bine de 7 ani.

motivul pentru care primaria intarzie acordarea acestor drepturi nu este legal si reprezinta clar o ingradire a accesului lsa mobilitate in cazul persoanelor cu nevoi speciale.

Primaria nu a putut sa inainteze un termen clar pana la care va face verificari in cazul locurilor de parcare, si cand cei cu reale nevoi votr putea beneficia de un astfel de loc de parcare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-pe-dn1-4/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor