logo
RNTV Live

Legătura dintre Leonard Doroftei și stadionul „Ilie Oană”

Fostul pugilist Fostul pugilist a ia de la zero
Cristian Anghelescu

Legătura dintre Leonard Doroftei și stadionul „Ilie Oană”

Vestea potrivit căreia campionul ploieștean de box, Leonard Doroftei, va fi evacuat din pub-ul din centrul orașului a produs emoție.

Localul în care a investit tot ce a câștigat din box funcţiona într-o clădire cu risc seismic. Iar autorităţile, pravalându-se de dispozițiile legale, nu au mai putut emite autorizaţie de funcţionare.

Problema legată de „Doroftei pub“ s-a ivit imediat după tragedia din Colectiv. Adică odată cu modificările aduse legislaţiei privind funcţionarea localurilor de alimentaţie publică. Noile norme, intrate în vigoare anul trecut, nu mai permit ca barurile şi restaurantele să funcţioneze în clădiri cu risc seismic.

Explicațiile lui Doroftei

Numai că “Moșul” a susținut că, în cazul lui, situaţia este mult mai complicată. El se afla într-un parteneriat chiar cu Primăria Ploieşti, iar în spaţiul unde se află pub-ul său a investit peste 150.000 de euro.

„În anul 2007 mi-a fost dat acest spaţiu fără să fiu informat că această clădire are vreo problemă. Prin contract am fost obligat să investesc cel puţin 50.000 de euro. Iar eu am dat banii aceştia doar ca să dotez bucătăria! În total am investit aici foarte mulţi bani, mult mai mult decât era prevăzut în contract. Mi-au dat un pub din anii ’60, care arăta exact ca în anii ‘60, iar eu a trebuit să aduc multe îmbunătăţiri. Niciodată nu mi-am scos banii investiţi, pentru că în fiecare an trebuie să repar câte ceva. Urma să intru din nou în reparaţii, pentru că tavanul a fost inundat de către vecini“, declara în august Leonard Doroftei.

Doroftei își mută pub-ul la stadionul „Ilie Oană”!

Doroftei s-a înscris la licitația deschisă de Clubul Sportiv Municipal. La stadionul “Ilie Oană” se oferea spre închiriere un spațiu în care, în trecut, a ființat The Yell’ Wolf Pub. Și, în urma procedurilor standard, a reușit să câștige licitația.

Imediat după câștigarea licitației, acesta a acordat o declarație pentru ziarul Incomod, campionul ploieștean explicând situația limită pe care a depășit-o:

„Am fost pentru prima dată la o licitație. Este un nou drum pentru mine, trebuie să mă ridic la așteptările ploieștenilor. Voi merge mai departe, n-am ce să fac, va trebui să-mi onorez contractele. Pe mine asta mă durea cel mai tare, am contracte cu oamenii! Dacă eram vreun hoț, fugeam în Canada fără să-mi mai plătesc taxele! Și înainte am plătit! Nimeni nu mi-a dat nimic pe degeaba, cum s-a scris și cum s-a vehiculat! Am avut o chirie de 2.250 lei, plus taxele plătite pentru clădire. Să nu credeți că mi-a dat cineva, ceva, pe degeaba. Plus că în 1996 s-a constatat că blocul este cu risc seismic, iar mie mi l-au dat în 2005! M-au pus să investesc o sumă de bani! Credeți-mă că am băgat toți banii mei munciți”, a conchis Leonard Doroftei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor