logo
RNTV Live

Spaima șoferilor, mutată pe DN 1A: Peste 50 de conducători auto, “împușcați” cu radarul TruCam

trucam_1
Ciprian Radu

132 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii de la rurieră într-o zi, pe DN 1A, aproape jumătate vizând șoferii care au depășit viteza legală prinși cu radarul TruCam.

“Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, vizată fiind și verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Au fost aplicate 132 de sancțiuni contravenționale (54 pentru depășirea vitezei legale, șapte pentru defecțiuni etc.), în valoare totală de 39.425 lei. Au fost reținute două permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare auto.

În timp ce acționau pentru prevenirea vitezei ilegale pe DN 1 A, polițiști rutieri, utilizând radarul mobil TruCam, au depistat doi concucători auto care circulau în localitate cu peste 100 km/h. Ambii au fost sancționați contravențional cu amendă, reținându-li-se, totodată, permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat al IJP Prahova.

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor