Bărbat transferat la un spital din Timișoara după o explozie la locuința sa

explozie_stănileşti_acl_22_nov
Dumitrache Catalina

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a suferit multiple arsuri în urma unei explozii la locuința sa din comuna Stănilești, a fost transferat, miercuri, la un spital din Timișoara.

Pacientul a fost preluat conștient, dar în stare foarte gravă, după ce a suferit arsuri pe tot corpul în urma unei explozii și a fost transportat inițial la Spitalul Municipal Huși. Ulterior, în această după-amiază, a fost transferat la Timișoara. Transferul s-a realizat de la Spitalul Huși la Iași cu ajutorul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, iar apoi a fost preluat de un elicopter SMURD, conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Explozia a avut loc marți seara într-o locuință din comuna Stănilești. Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că explozia s-a produs în camera boilerului, din cauza acumulării unei cantități de gaze provenite de la o butelie încărcată cu GPL, care prezenta scăpări de gaze. Deși deflagrația nu a dus la izbucnirea unui incendiu, bărbatul a suferit arsuri grave și a necesitat transferul la un spital din Timișoara pentru îngrijiri medicale adecvate.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor