logo
RNTV Live

Drumul Vinului, alegerea perfectă pentru un Paşte de nota 10/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Drumul Vinului, alegerea perfectă pentru un Paşte de nota 10! Mai sunt doar câteva zile până la Sărbătoarea Invierii Domnului, iar în unităţile de cazare şi restaurantele din Prahova pregătirile sunt in toi. Iar cum mulţi români se vor îndrepta spre Valea Prahovei există şi alternative.

Cu la fel de mult aer curat şi privelişte de basm este, de exemplu, celebrul Drum al Vinului. Aici, intre dealurile dintre vii, o afacere de familie propune oaspeţilor bucate alese, plimbări în natură şi cel mai important siguranţă împotriva Covid-19.

Dacă vreţi să evitaţi aglomeraţia de pe Valea Prahovei în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte aveţi la dispozitie mai multe destinatii care pot concura fără nicio excepţie cu staţiunile de la poalele muntelui. Tot în Prahova, spre exemplu, pe Drumul Vinului  vă puteţi bucura de aer proaspăt, mâncăruri pe alese şi multă siguranţă împotriva Covid-19, la un conac intre viile de pe dealurile. Este locul supranumit “Bordeaux-ul” sau chiar “Toscana” României.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ziua-pamantului-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/motel-distrus-in-incendiu/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/paste-la-munte/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/doi-barbati-morti-in-accident-de-masina/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/flori-la-mormantul-madalinei…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor