logo
RNTV Live

Soţul unei ploieştence, de negăsit. Apelul poliţiştilor

dispărut
Mihai Constantinescu

Astăzi, 6 august a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de o femeie domiciliată în Ploiești, despre faptul că soțul său, în vârstă de 68 de ani, numitul CONSTANTIN TEODOR, a plecat de la domiciliu la data de 5 august a.c., în jurul orei 11.30 și nu s-a întors până în prezent.


Semnalmente:
1,75 metri înălțime, greutate aproximativ 60-65 kg, constituție astenică, ten deschis, ochi căprui, față ovală, păr scurt grizonat, mustață și nebărbierit de aproximativ o săptămână. Bărbatul suferă de demență senilă și Alzheimer.


La momentul plecării acesta era îmbrăcat în blugi de culoare albastră, cu o curea uzată, de culoare neagră, cămașă de culoare bleu cu mânecă scurtă și dungi albe, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare gri închis, cu bandă cu arici.


Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor