logo
RNTV Live

Sorina Matei:Vila lui Ghiţă de la Cheia nu apare în nicio declaraţie de avere

vila cheia ghita
rnews

Sebastian Ghiţă are, potrivit ultimei declaraţii de avere, trei terenuri şi o casă în Ploieşti, ceasuri, bijuterii şi obiecte de artă de 17 milioane de euro, un fond de investiţii de 18 milioane de euro, însă nu este menționată vila de la Cheia. Dezvăluirea aparține jurnalistei Sorina Matei, care scrie pe pagina de socializare că fostul deputat a încălcat din nou legea.

DECLARATIA de AVERE – AICI

 „Fotografii cu vila sa din Cheia, publice, realizate chiar de către Sebastian Ghiţă. Niciodată vila de la Cheia, despre care Ghiţă spune că aparţine familiei sale/de facto, lui, nu a fost trecută însă de S.Ghiţă în declaraţiile de avere, publice şi ele şi postate pe siteul Camerei Deputaţilor sau pe integritate.eu, în perioada 2012-2016. Ceea ce teoretic înseamnă o altă încălcare de lege”, este mesajul Sorinei Matei. Sebastian Ghiță a dat publicității imagini explozive cu el și Florian Coldea, adjunctul șefului SRI. Ghiță spune că imaginile cu Coldea sunt de la vila sa din Cheia, unde acesta a venit alături de familie. Ghiță zice că întâlnirea a avut loc pe 1 februarie 2015. „În februarie 2015 a fost oaspetele meu într-o vilă a familiei de la Cheia. Am dovezi pe care am să vi le arăt. Unul din conflictele majore pe care l-am avut cu Florian Coldea era că frica generează lipsa de absorbţie de fonduri europene.

I-am reproşat lui Coldea că blochează România. Mi-a răspuns că europenii vor Piteşti -Sibiu că pe acolo e definit culoarul european. Restul de bani să îi păstrăm ca să cumpărăm armament. I-am spus că Piteşti-Sibiu costă 7 miliarde, iar Comarnic- Braşov sub un miliard. Ce i-am spus atunci a confirmat acum câteva săptămâni guvernul Cioloş. Au spus că până în 2023 să îşi ia gândul de la o autostradă. Eu pot să le spun românilor cine a blocat construirea de autostrăzi peste Carpaţi. A fost ultima mea discuţie pe 1 februarie 2015. A plecat foarte supărat şi după două săptămâni atât fostul premier, Ponta cât şi eu ne-am trezit cu dosar.”, a spus Ghiță.

citeste in continuare: http://www.stiripesurse.ro/dezvaluire-incendiara-sebastian-ghi-a-s-a-autodetonat-in-ultima-inregistrare-document_1173268.html

foto observator.tv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor