logo
RNTV Live

VIDEO: Salariile angajaților TCE au fost majorate! Cât câștigă acum un șofer

Apele s-au liniștit, dar rămân tulburi la TCE!
Ciprian Radu

Salariile angajaților TCE au fost majorate

Salariile angajaților TCE au fost majorate, iar unele sporuri au fost mărite, conform negocierilor purtate între conducere și salariați pentru noul contract colectiv de muncă.

Directorul TCE, Nicolae Alexandri, a explicat cum au fost făcute majorările. Acesta a precizat că, în urma negocierilor, s-a convenit pentru o majorare cu 5% la salariul de bază pentru toată lumea.

În plus, a crescut valoarea unor sporuri pe care le încasează șoferii, vatmanii și mecanicii.

După modificări, un șofer ajunge să câștige, din salariul de bază, în jur de 2.400 de lei brut.

Cu sporuri cu tot, potrivit directorului TCE, un șofer câștigă cam 2.600 de lei net. 

Cu orele suplimentare este altă poveste. S-a vehiculat în spațiul public informația că șoferii ajung să ia și 4.000 de lei în mână.

Nicolae Alexandri infirmă acest lucru și spune că un șofer cu ore suplimentare și ture de weekend ajunge la 3.000 de lei net. 

S-a întâmplat, însă, în trecut, în cazuri excepționale. Directorul TCE precizează însă că nu mai este cazul. După ce a fost modificată legislația, angajații pot presta doar un anumit număr de ore.

 URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE OFERITE DE DIRECTORUL TCE. Prima parte vizează auditul pe care îl face societatea cu o firmă cunoscută în domeniu.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor