logo
RNTV Live

Soluție de avarie pentru dezinsecție și deratizare în școli

Aleşii locali au decis ca în 2018 CSM Ploieşti să se descurce cu un buget mult mai mic. Vezi pentru ce nu s-au mai dat bani
Ciprian Radu

Soluție de avarie pentru dezinsecție și deratizare în școli

Pentru a efectua procedurile obligatorii de dezinsecție și deratizare în școli, Primăria Ploiești a propus o soluție de avarie.

Dezinsecția și deratizarea se află în topul nemulțumirilor ploieștenilor. Plățile către firma care trebuia să le facă sunt blocate, iar lipsa unei soluții de ieșire din impas a dus la înmulțirea insectelor, dar și a șobolanilor.

Pentru a efectua procedurile măcar în școli, Primăria a propus rezilierea contractului cu societatea respectivă și, ulterior, încredințarea directă a serviciului.

CITEȘTE și  Greva TCE s-a terminat. Scandalul continuă

Societatea care răspunde de deratizare și dezinsecție nu a mai primit bani din cauză că valoarea contractului a fost depășită.

Iar scoaterea la licitație a serviciului este în impas, după ce un participant a depus contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Soluționarea nu poate fi una rapidă, astfel că s-a ajuns la idea amintită pentru realizarea dezinsecției și deratizării în școli.

Timpul este însă oricum scurt, vacanța elevilor fiind la final.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor