Soluție de avarie pentru dezinsecție și deratizare în școli

Aleşii locali au decis ca în 2018 CSM Ploieşti să se descurce cu un buget mult mai mic. Vezi pentru ce nu s-au mai dat bani

Soluție de avarie pentru dezinsecție și deratizare în școli

Pentru a efectua procedurile obligatorii de dezinsecție și deratizare în școli, Primăria Ploiești a propus o soluție de avarie.

Dezinsecția și deratizarea se află în topul nemulțumirilor ploieștenilor. Plățile către firma care trebuia să le facă sunt blocate, iar lipsa unei soluții de ieșire din impas a dus la înmulțirea insectelor, dar și a șobolanilor.

cel mai verde complex reziential

Pentru a efectua procedurile măcar în școli, Primăria a propus rezilierea contractului cu societatea respectivă și, ulterior, încredințarea directă a serviciului.

CITEȘTE și  Greva TCE s-a terminat. Scandalul continuă

Societatea care răspunde de deratizare și dezinsecție nu a mai primit bani din cauză că valoarea contractului a fost depășită.

Iar scoaterea la licitație a serviciului este în impas, după ce un participant a depus contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Soluționarea nu poate fi una rapidă, astfel că s-a ajuns la idea amintită pentru realizarea dezinsecției și deratizării în școli.

Timpul este însă oricum scurt, vacanța elevilor fiind la final.

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here