logo
RNTV Live

Prahova: A vrut să renunţe la prostituţie şi “peştele” său a lovit-o cu maşina

lovită de maşină pe o trecere sursă foto Buzau.net
Mihai Constantinescu

A vrut să renunţe la prostituţie şi “peştele” său a lovit-o cu maşina. Este povestea tragică a unei victime din Prahova care nu a mai suportat tratamentul aplicat şi a vrut să-şi recâştige libertatea, însă a ajuns pe un pat de spital.

Totul a început în urmă cu cu aproape un an de zile, când victima a căzut în mrejele agresorului său. Concret, folosind metoda „loverboy”, persoana bănuită ar fi racolat victima, în vederea exploatării sexuale a acesteia, în județul Prahova, în schimbul obținerii de foloase materiale. În momentul în care victima a vrut să pună capăt aceasta a fost amenințată și agresată.

Mai mult decât atât acesta ar fi fost lovită şi cu autoturismul. În urma evenimentului rutier, femeie a suferit leziuni traumatice.

Pe fir au intrat poliţiştii care astăzi au efectuat percheziţii la bărbatul bănuit de oribilele fapte.

Au fost conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri, 12 persoane.

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fetita-calcata-cu-masina-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor