logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA SA oprește apa în orașul Slănic și în comuna Izvoarele pentru remedierea unui defect accidental

sursă foto Realitatea de Galati
Mihai Constantinescu

Se lucrează la remedierea unui defect accidental

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță sistarea furnizării apei potabile în orasul Slănic și în comuna Izvoarele, în data de 4 august 2020, în intervalul orar 12.00-18.00, pentru remedierea  unei defect accidental la conducta de aducțiune ce face legătura între Captarea Crasna și Stația de Tratare Apă Schiulești. Vor fi afectați abonații care locuiesc în orașul Slănic (cartierul Groșani), precum și cei din comuna Izvoarele.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor afectați pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele de intervenție lucrează în prezent pentru remedierea defecțiunii.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare. 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor